Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Interactie

Klik hier om rechtstreeks naar patientenomgeving te gaan.

Meer info: U kunt als patient een aantal zaken via onze website interactief regelen. Voor patientgebonden zaken wordt dit via een beveiligde omgeving aangeboden: op deze manier wordt uw privacy beschermd. Om toegang te krijgen tot de beveiligde patientenomgeving, heeft u een inlogcode nodig. Indien u deze nog niet heeft, dan dient u zich eenmalig aan te melden. Nieuwe wetgeving verplicht ons ook uw identiteit te controleren middels een bezoek met ID aan de praktijk voordat u gebruik kunt maken van de onlineservices. Klikt u hier om de handleiding te downloaden. Klik op "naar patientenomgeving" om in te loggen op de beveiligde patientenomgeving. 

Aanmelden in het kort:

  1. Klik op registreer nu en vult u uw gegevens in. Een mailadres mag maar éénmaal voorkomen, voor elke patient dient dus een ander mailadres gebruikt te worden. 
  2. U ontvangt op het door u opgegeven mailadres een mail om uw aanmelding te activeren: doet u dit binnen 24 uur.
  3. Op dit moment kunt u uw account nog niet gebruiken: u dient zich eenmalig te legitimeren op de praktijk met een geldig ID. U kunt dit voor uw partner doen alsmede voor uw kinderen tot 16 jaar. 
  4. Na de identificatie worden uw gegevens gekoppeld. U ontvangt hiervan bericht per mail. Vanaf nu kunt u gebruik maken van onze online-services. 
  5. Let op: per sessie ontvangt u na het inloggen een sessiecode op het door u opgegeven mailadres. Pas na het invullen van de sessiecode bent u ingelogd. 

NIEUW: Vanaf heden kunt u uitslagen van bloedonderzoeken via het Saltro Uitslagenportaal zelf opvragen. U heeft uw DigiD nodig om in te loggen. Klik hier om naar het portaal te gaan. Meer info: klik hier.