Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 - 17.00 uur en gedurende die tijden kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 - 688 8220 voor het maken van afspraken, aanvragen van visites en opvragen van uitslagen en overige zaken. Wij maken u er graag op attent dat een aantal zaken ook goed per eConsult en/of met ons contactformulier te regelen te zijn. Bijvoorbeeld: opvragen van uitslagen (eConsult), regelen van administratieve zaken/vragen (contactformulier).

Wist u dat u vanaf 1 januari 2015, naast de reguliere spreekuren, ook een afspraak kunt maken voor vroeg in de ochtend dan wel na 17.00 uur met de huisarts of de assistente. Dit kan maandagavond (17.00-17.30uur dit is alleen een huisartsen spreekuur), op dinsdagochtend (7.30 - 8.30 uur) en donderdagavond (17.00 - 18.00 uur) en op vrijdagochtend (7.30 - 8.00 uur). 

Voor het aanvragen van een visite voor dezelfde dag is het handig dat u ons dan voor 10.00 uur belt. Wij kunnen deze dan, indien nodig, nog voor dezelfde dag inplannen.

Herhaalrecepten kunt u ook aanvragen via deze website: gaat u naar aanvragen herhaalrecepten.

Urine kunt u het beste inleveren voor 10.00 uur s'morgens. Wij kunnen deze dan nog dezelfde dag nakijken. U kunt ons voor de uitslag na 11.00 uur terugbellen. Bij het opvangen van urine gaat het om schoon (gewassen schaamstreek) en het middelste gedeelte van de urine. Vangt u de urine op in een schoon urinepotje. Deze kan het beste binnen 2 uur aangeboden voor onderzoek en anders moet u het bewaren in koelkast totdat u het kunt inleveren bij de praktijk. Vergeet u niet uw naam en geboortedatum op het urinepotje op te schrijven.

Voor acute EHBO handelingen kunt altijd direct naar onze praktijk komen tijdens de openingstijden. Het is wel handig als u van tevoren even belt.

Openingstijden Avond, Nacht, Weekend en tijdens Feestdagen
De waarneming wordt geregeld door de centrale Huisartsenpost Nieuwegein. Op deze post werken alle huisartsen uit de regio. Neemt u contact met hen op bij medische zorg die niet tot de eerstvolgende werkdag kan wachten: 088 - 130 96 60. Houd u uw verzekeringspapieren bij de hand! Het adres: Koekoekslaan 1, 3435 CM NIEUWEGEIN.