Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Alle spreekuren zijn op afspraak: ook de afspraken voor het verpleegkundigspreekuur met de assistentes.

Per afspraak wordt er 10 minuten voor u gereserveerd. Indien u meer tijd nodig heeft, dan kunt u een dubbel consult aanvragen. Wij werken met meerdere huisartsen en verzoeken u zoveel mogelijk met uw "eigen" huisarts af te spreken. Zeker voor dezelfde klacht kunt u dit het beste doen. De assistente vraagt u bij het maken van de afspraak naar "de aard van uw klacht" om het spreekuur beter in te kunnen plannen. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit gerust aangeven.

Een afspraak die niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd wordt in rekening gebracht. Uw zorgverzekeraar zal dit niet vergoeden.

Ook onze praktijkassistenten hebben een eigen spreekuur op wisselende tijden.

Zelf online een afspraak maken? Dit kan via ons beveiligde patientenportaal. U dient zich hiervoor eenmalig aan te melden. Meer info over onze online services: klik hier. U kunt afspraken online inplannen, annuleren en wijzigen. U kunt echter geen dubbelconsult inplannen. 

Wist u dat u naast de reguliere spreekuren, ook een afspraak kunt maken voor het vorege ochtendspreekuur of voor het spreekuur tussen 17.00 en 18.00 met de huisarts of de assistente. Mogelijkheden zijn: dinsdag en woensdagochtend van 7.30 - 8.00 uur, maandagavond van 17.00 - 17.30 uur (allen huisartsenspreekuur) en op donderdag van 17.00 - 18.00 uur.